8 February 2022

Fien Paepen nieuwe CEO bij De Hoorn

De Hoorn uit Leuven krijgt een nieuwe kapitein. Fien Paepen neemt het roer van de creatieve broedplaats over en volgt hiermee Sam Custers op.

Fien zal het dagelijks bestuur van De Hoorn in handen nemen. Zo zal ze onder andere verantwoordelijk zijn voor de algemene strategie en het financieel beheer van de Leuvense hub die wonen, werken, feesten en leven samenbrengt.

Van oude brouwerij tot creatieve ontmoetingsplek

De voormalige brouwerij verzamelt met zijn workspace, Bar & Resto, feestzalen en lofts alle facetten van het leven onder één dak.

Ik vind het fantastisch om te kunnen meewerken aan een bruisende plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Gepland, ongepland en vooral, in levenden lijve. Meer dan ooit voelen we bij iedereen de nood aan meer verbinding. De Hoorn biedt een inspirerende omgeving waar je dagelijks collega’s, members en andere Hoornbezoekers kan ontmoeten. Ik kijk ernaar uit om deze unieke combinatie nog verder uit te bouwen.

Fien Paepen
CEO De Hoorn

Geboren en getogen in Leuven

Fien Paepen nieuwe CEO De Hoorn Leuven

Geboren en getogen in het Leuvense, speelde een groot deel van Fien’s carrière zich af in en rond de Leuvense Vaartkom, die ondertussen uitgroeide tot een creatieve hotspot.

 

Met meer dan 18 jaar ervaring bij de Leuvense agentschappen Kunstmaan en Boondoggle op het palmares is Fien dan ook geen onbekende bij De Hoorn.

 

“Die sterke band met Leuven is nooit weggegaan. Met Boondoggle werkte ik zelfs enkele jaren in de gebouwen van De Hoorn. Ik ben dan ook enorm enthousiast om mee mijn schouders te zetten onder deze creative community”, aldus Paepen.