7 February 2022

6 vragen aan... Fien Paepen

In de Hoorn blijven we inzetten op fun, inspiratie en verbinding. Ook wanneer live ontmoeten (nog) niet kan. Daarom zetten we graag een Hoorn-member in de kijker. Te starten met: Fien Paepen. De Hoorn zocht en vond een nieuwe CEO. Fien neemt het roer van het Hoornschip over. Ahoy!

Short facts:

· Naam: Fien Paepen

· Bedrijf: De Hoorn

· Job: CEO

· Hoelang al in de Hoorn? 2 weken als CEO en een goeie zes jaar als Boondoggler. We go way back. De eerste dag terug in De Hoorn voelde echt als thuiskomen. Blij om hier opnieuw elke dag te kunnen zijn.

In de diepte

Kan je kort je bedrijf omschrijven?

De Hoorn brengt mensen samen ‘in real life’
op een unieke, historische plek in Leuven, het schoonste plekje van Leuven in een oude brouwerij.

Om te werken, te denken, te creëren,
te innoveren en te inspireren.

Om te eten, te drinken en te feesten.
Om te wonen, te genieten en te leven.

Hoe zou je je job omschrijven?

Als CEO ben ik de eindverantwoordelijke voor het reilen en zeilen in De Hoorn, inclusief de Bar & Resto. Ik kan rekenen op een sterk team om samen de beleving van Hoornbewoners en -bezoekers verder te verbeteren. De ‘backoffice’ (HR, marketing, finance, IT, …) van De Hoorn is minstens even belangrijk om ervoor te zorgen dat die 'voorkant' goed draait.

Favorietjes?

Fien Paepen - CEO De Hoorn

Wat is je favoriete plek in de hoorn?
Ik ben geen favorieten-mens. Ik heb nooit één favoriet gerecht gehad, want beeldde me dan in dat ik elke dag spaghetti zou moeten eten en dan zou de eerste hap al niet meer smaken. Het is net leuk dat je in De Hoorn verschillende plekken kan opzoeken. Kiezen is verliezen ? En als het echt moet: de Bar & Resto, want dat is de plaats waar iedereen welkom is.

Secret skills die je mag aanspreken

Ik ben een gevorderde excel-gebruiker, tot het punt waar je geraakt zonder programming-skills. Ook vragen over je energiefactuur kan ik beantwoorden want heb net drie jaar in de energiesector gewerkt.

Buitensmijter

Dit vind ik moeilijk

Storytelling in presentaties. Als er hier een storytellig-wizard rondloopt: please help!

Welke persoon uit de Hoorn nomineer jij als volgende?

Ik nomineer Eva De Pourcq van NPA Architecten.