5 January 2021

De Hoorn members 2020

Begin 2020 hadden we wilde plannen binnen De Hoorn. Want zoals wellicht iedereen wel weet hebben we onze vierkante meters verdubbeld. Verdubbeld? Jep, goed voor zo’n 12.000 vierkante meter. Wie het graag in sport termen uitdrukt, zo’n 2 voetbalvelden groot.

Maar wij zien het liever op de architecturale manier, want bij het vergroten van De Hoorn kwamen er 3 verdiepen, de HQ, de coworkspace, een grotere bar en een Skybox King erbij. Goh ja, je zou kunnen zeggen een stad binnen de stad Leuven.

Op 7 februari hadden we 1 groot feest. Wat viel er te vieren? Die extra ruimte had één doel: Een thuishaven en community bieden voor creatieve en innovatieve ondernemers, bedrijven en hun werknemers. In 2020 huisden 34 nieuwe bedrijven in De Hoorn, samen met de 16 bestaande bedrijven goed voor zo’n 500 members. But who’s counting…

Onze laatste nieuwkomer: Outward Bound

Outward Bound België pioniert al meer dan 40 jaar op vlak van training rond leiderschap en teamontwikkeling voor zowel bedrijven als sociale organisaties. Geïnspireerd door het ervaringsleren, gaan we aan de slag rond talenten, drijfveren en blokkades. Onze facilitators helpen je de gewenste impact te bereiken. Outward Bound zet mensen letterlijk en figuurlijk in beweging, dankzij actie en reflectie, en als het even kan in de inspirerende outdoor setting van ons domein in de Maasvallei.

Wil je onze andere bedrijven leren kennen?