29 October 2020

Werken in een coworkspace. Wat zijn de voordelen?

2020, we kunnen op zijn minst zeggen dat het een atypisch jaar is. Nog nooit kwam telewerken zoveel ter sprake. In 2019 keken we nog uit naar een dagje thuis werken, maar nu komt het stilaan je strot uit. Sorry, not sorry.

1. De magie van mensen

De hele tijd alleen werken, werkt zelden motiverend. Wij geloven in de magie van mensen tegen het lijf lopen en samen werken (op een veilige afstand, of course). Je laten inspireren door andere gelijkgezinden, creëren door te inspireren. Een praatje aan de koffiemachine kan al voldoende zijn. Bovendien geeft een coworkspace je de mogelijkheid om mensen te leren kennen die je liften naar een ander niveau, bijvoorbeeld door samen nieuwe projecten te starten.

2. Van start-up tot scale-up

In een coworkspace is er ruimte voor iedereen. Van éénmansbedrijf, tot 10, 25 of 50 personen afhankelijk van de invulling en verdeling van het gebouw. De Hoorn brengt verschillende bedrijven samen in eenzelfde complex. Met 12.000 vierkante meter is er altijd ruimte genoeg om een bedrijf te laten groeien van start-up tot scale-up, zonder weg te moeten van deze plek.

3. Klanten ontvangen

Als ondernemer wil je je klanten ontvangen in een professionele omgeving. Een onthaal met een officemanager om u tegen te zeggen. Meetingrooms om je klanten mee te imponeren en de beste koffie om hen in de watten te leggen. Jep, we hear ya!

4. Alles is voorzien

Focussen op wat belangrijk is, dat is het enige wat telt. Je business en klanten vooropstellen. Je hoeft niet bezig te zijn met waar de post toe komt, het wifi signaal sterk genoeg is, de projectie on point is of wie de catering voorziet.

In De Hoorn is het “all-in”, een bar en resto, premium meetingrooms, erfgoedzalen, een community voor je werknemers.

5. Community

In een coworkspace als De Hoorn, kom je terecht in een hechte familie. Waar werk, humor en fun centraal staan. Oh ja, ook dat laatste mag je letterlijk nemen. We organiseren yoga sessies, lezingen, opleidingen, boot camps, afterwork parties. Ja, je zou kunnen zeggen dat er leven zit in de oude brouwerij ;).

Zeiden we al dat we van woordspelingen houden?

Tot snel!