1 October 2020

De Hoorn Books

Elke eerste donderdag van de maand brengt een auteur zijn of haar visie op management, marketing, creativiteit of de maatschappij. 

Egopreneur - Paul Van Den Bosch

5 november 2020 - 17h30

In deze editie zetten we graag het laatste boek van Paul Van Den Bosch in de kijker: ‘EGOPRENEUR’.

Paul Van Den Bosch – voormalig triatleet - werkt als bewegingsdeskundige/coach al 30 jaar samen met heel wat topatleten (Sven Nys! André Greipel! Tim Wellens!). Hij is medeoprichter van Energy Lab, een trainings- en bewegingscentrum dat mensen motiveert en helpt naar een gezonde levensstijl. Naast sportcoach en ondernemer is Paul Van Den Bosch ook businesscoach en schrijver. Zijn boek ‘Coach voor het leven’ stond wekenlang in de top-10 van best verkochte non-fictieboeken en ook zijn boek ‘Act like a coach’ was een ware bestseller.

Het nieuwe boek Egopreneur gaat over veerkracht en is perfect leesvoer tijdens deze moeilijke coronaperiode. Hoe kunnen we onze weerbaarheid vergroten? Topsporters stellen alles in het werk om op het juiste moment te pieken, en gaan 100 procent voor het bereiken van hun topvorm. Maar op je werk en in het dagelijkse leven kan dat niet zomaar. Door altijd voor 100 procent te willen gaan, verstik je jezelf. Als je niet leert om voor jezelf te zorgen, houd je het niet vol. Egopreneur helpt je om een sterkere en veerkrachtigere ik te worden, beter te functioneren in de steeds complexere wereld, en daardoor beter te kunnen zorgen voor anderen. Door een echte egopreneur te worden, krijg je balans in je werk, in je gezin en in elk ander domein van je leven.

Durven voor morgen - Saskia Van Uffelen

3 december 2020 - 17h30

Hoelang wil jij het nog rekken? Hoelang kun jij je organisatie, je team of je leven nog managen zonder dat je iets fundamenteels verandert? En vooral: hoelang vermijd je dat anderen je voorbij steken, omdat je vasthoudt aan jouw methode en jouw comfortzone?

Onze maatschappij verandert en schreeuwt om een nieuw model. We leven in een digitaal tijdperk waarin iedereen en alles geconnecteerd is, de concurrentie niet meer uit de sector komt, en klanten, gebruikers en burgers in de driver's seat zitten. Data is goud en delen het nieuwe hebben. Het digitale tijdperk vereist een nieuwe aanpak en een nieuw model.

Al helemaal in de ban van onze auteurs?

De lezing is gratis, maar inschrijven is verplicht.
Dan houden wij je stoel alvast warm ;) !