Steven deleus van vector bross

De hoorn zorgt voor kruisbestuiving.

Dit gebouw is een stukje van onze marketing.

Vector BROSS helpt KMO’s online te scoren. Ze bouwen straffe websites voor hun klanten en koppelen hier een gepaste digitale strategie aan. Om leads te genereren zetten ze de juiste digitale marketingtools in de juiste digitale kanalen.
​​​​​​​Steven Deleus staat al vijftien jaar aan het roer van Vector BROSS en stapte als een van de eerste mee in het concept. Als Hoorn-pionier vertelt hij waarom hij zo tevreden is en niet snel aan vertrekken denkt:

“We waren meteen verkocht door de inrichting, sfeer en visie van De Hoorn. Een losse, creatieve sfeer in plaats van een duffe klassieke businessomgeving. Het is super belangrijk om in een omgeving te kunnen werken waarin we ons goed voelen. In De Hoorn heerst een sfeer die onze creativiteit stevig stimuleert. Ook voor onze (toekomstige) klanten is dit gebouw een meerwaarde. Als mensen ons bedrijf nog niet kennen, is dit het eerste dat ze zien. De toon is meteen gezet!
Dit gebouw kan je dus een deel van onze bedrijfsmarketing noemen.”

De toekomst voor Vector Bross bevindt zich in de hoorn 

“Ik geloof sterk in de kracht van informele contacten. Die zijn vaak het fundament van samenwerkingen. Het kader van De Hoorn leunt zich hier perfect toe, ook door de vele activiteiten, events en de mogelijkheid om een hapje of drankje te nuttigen in de bar of het restaurant.
Die kruisbestuiving hangt hier dus echt in de lucht.”


“We kijken erg uit naar de nieuwe fase in 2020. Vooral de toevoeging van het onthaal is de kers op de taart van de spannende vooruitzichten. Met Vector BROSS willen we vol ambitie blijven groeien op ons tempo en De Hoorn blijft hiervoor de perfecte omgeving!”

Curious about the options?

Send us an email. We'll help you find the best solution.

Contact us