DE HOORN BREIDT UIT …

In april 2018 werd de tweede fase opgestart: een hoogbouwvolume van 10 verdiepingen dat de beschikbare oppervlakte zal verdubbelen. In totaal goed voor 5.500 m² meer Hoorn. 

Tijdens de werken blijft De Hoorn actief en eind 2019 opent ze haar nieuwe deuren met een totale oppervlakte van 11.560m2. Door onze oppervlakte te verdubbelen zullen we je nog meer oplossingen kunnen bieden voor werken, wonen en leven in Leuven.

Download hier de nieuwe Hoorn brochure in het Engels of Nederlands.

Uitbreiding workspace

De helft van de nieuwe oppervlakte is bestemd voor onze creatieve ondernemers. Samen met onze vrienden van Miss Miyagi en het architectenbureau Office 360 hebben we een plan uitgewerkt met een brede waaier van kleine en grote werkunits, meer flexibele vergaderruimtes, meer eetruimte, meer opbergruimte, meer belzones en meer koffiehoekjes.

Uitbreiding events

Daarnaast willen we inzetten op congresruimte. In de nieuwbouw zullen flexibele, karaktervolle break-out rooms geïntegreerd worden zodat er volwaardige congressen kunnen plaatsvinden met lezingen en recepties, workshops, brainstormsessies, …

Een nieuwe residentie

Op de bovenste verdiepingen van de nieuwbouw komt wat we voorlopig het ‘Hoorn-huis’ noemen, een residentie voor creatieve ondernemers die in Leuven of De Hoorn moeten verblijven. Deze gasten zullen deel uitmaken van onze Hoorn-community en kunnen gebruikmaken van onze diensten en gedeelde werkruimtes.

Foto’s

« 2 of 6 »