Workspace

In De Hoorn kan je werken en collega’s ontmoeten uit andere creatieve sectoren. Als je bij ons een kantoorruimte huurt, maak je deel uit van een bende toffe mensen die elkaar inspireren. Kortom, een dynamische biotoop waar het ook nog gezellig is.

Events

Op zoek naar een unieke locatie voor je event? Kom gerust even scouten. Onze Brouwzaal en Machinezaal ademen de geschiedenis van de brouwerij. Het Atrium pakt uit met ruimte en de Skybox verrast met een zicht over Leuven dat je minstens 50 Instagram-likes oplevert. Hashtag room with a view.

Grand Café

In het Grand Café is iedereen welkom om te werken, de krant lezen, maar ook lekker te aperitieven en te toogfilosoferen. Op de eerste verdieping kan je lunchen en dineren met een uniek zicht op het Sluispark en de koperen ketels van de oude Stella Artois brouwerij.

Kaarten

Menukaart
Kidskaart
Cafékaart

Cadeaubonnen

Wij hebben prachtige cadeaubonnen! Kom dat cadeautje voor je geliefde maar halen (te koop aan onze toog, minimumbedrag €20).

Openingsuren Grand Café

Maandag gesloten
Dinsdag 11 – 23u
Woensdag 11 – 23u
Donderdag 11 – 23u
Vrijdag 11 – … (kan uitlopen)
Zaterdag 11 – … (kan uitlopen)
Zondag gesloten

Op donderdag 10 mei zijn we open!

Openingstijden keuken:

12u-14u & 18u-21u

Contactgegevens Grand Café

+32 16 79 54 75
grandcafe@dehoorn.eu

Adres De Hoorn

Sluisstraat 79, 3000 Leuven.

Openbaar vervoer

Het treinstation ligt op ongeveer 1,5 km van De Hoorn en op een klein kwartier wandelen. Neem je liever de bus? Lijn 601 stopt aan de Vaartkom en brengt je op amper 3 minuutjes van en naar het station.

Parkeren

  • Parking Vaartkom Engels Plein 32
  • Eerste uur gratis, speciaal avondtarief tussen 19 en 07u (= €3)
  • Wandelafstand 1 minuut

Reserveren

Wens je te reserveren voor een grotere groep (tot max. 120 p.)? Contacteer ons dan via mail: grandcafe@dehoorn.eu