Een bruisende
broedplaats waar je kan werken, feesten en eten

Events

Wil je weleens vergaderen in een andere omgeving, met pakweg een adembenemend uitzicht over Leuven? Of wat dacht je van een trouwfeest op de plek waar jarenlang Stella Artois werd gebrouwen?

Je hoeft niet verder te zoeken. Het unieke karakter van onze verschillende eventruimtes maakt van je privé-feestje of bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis.

Events

Grand Café

Het Grand Café is een stedelijke ontmoetingsplaats waar je heel de dag door kan komen genieten in een inspirerend kader met een rijke geschiedenis.

Beneden in de bar of op het terras kan je werken, de krant lezen, maar ook lekker aperitieven en toogfilosoferen. Je geniet er heel de dag door van een lekker drankje of iets tegen de kleine honger zoals een croque, een tas soep of een aperitief-plankje.

Grote honger na dat lekker aperitief? Op de eerste verdieping kan je heerlijk lunchen en dineren met een uniek zicht op het Sluispark en de koperen ketels van de oude Brouwzaal van Stella Artois.

Tijdens de mooie zomerdagen serveren we de lunch op ons zonneterras!

Grand Café
Reservaties

Creative Minds

Creative Minds geeft creatieve bedrijven een frisse en vruchtbare biotoop, veel meer dan een traditioneel bedrijvencentrum dat kan. Momenteel wordt deze kantoorruimte ingenomen door Boondoggle en BUUR. Daarnaast omvat Creative Minds ook een Incubator voor gaming & digital entertainment waarbij start-ups en meer gevestigde waarden mekaar in de breedte en diepte kunnen versterken.

Creative Minds