Werkplekken

In De Hoorn kun je werken en collega’s ontmoeten uit andere creatieve sectoren. Of je nu freelancer bent of de grote baas van een onderneming. Als je bij ons een kantoorruimte huurt, maak je deel uit van een groep van toffe mensen die elkaar inspireren en die samen van alles ondernemen. Kortom, een dynamische en vruchtbare biotoop waar het gezellig thuiskomen is.

Bekijk de brochure

Meeting rooms

Vanaf januari 2020 kunnen ook externe ondernemers vergaderen in onze gloednieuwe flexibele vergaderruimtes en break-out rooms. Neem contact op met events@dehoorn.eu voor meer details.

Tot snel in De Hoorn.

Naast onze grote kantoorruimtes, waar Boondoggle en BUUR hun uitvalsbasis hebben, biedt De Hoorn ook werkplekken voor kleinere en jonge bedrijven. Zo ontstaat een vruchtbare kruisbestuiving tussen jong geweld en gevestigde waarden.

In de lente van 2018 breiden we uit. We voorzien 5.500m2 extra ruimte voor evenementen en kantoren.

De Hoorn mikt op bedrijven uit verschillende sectoren van de creatieve industrie: reclame, architectuur, urban design, communicatie, grafische vormgeving, webdesign, digital entertainment, enz. Voor deze bedrijven omvat het gebouw ongeveer 3.000 m² kantoorruimte.

Deze bedrijven hebben de weg naar De Hoorn al gevonden:

Boondoggle
BUUR
Bonka Circus
Altera
Lemonade
Miss Miyagi
Panenka76
Vector BROSS
WebComrades
All Images
EC-IS
Meer Wit
New Solid
Ownnr
ppuntt 3D Studio
TEDx Leuven
TinkerList
Tribeforce
Waanz.in
shiftN
We Mean Business
Happonomy
All images
iSnap2

Bekijk de brochure