OP NAAR FASE 2 …

De spades liggen klaar, de graafmachines staan al te blinken. Inderdaad, onze bouwaanvraag is goedgekeurd. In het voorjaar van 2018 breiden we uit met 5.500 m². Door onze oppervlakte te verdubbelen zullen we je nog meer oplossingen kunnen bieden voor werken, wonen en leven in Leuven.

Uitbreiding workspace

De helft van de nieuwe oppervlakte is bestemd voor onze creatieve ondernemers. Samen met onze vrienden van Miss Miyagi en het architectenbureau Office 360 hebben we een plan uitgewerkt met een brede waaier van kleine en grote werkunits, meer flexibele vergaderruimtes, meer eetruimte, meer opbergruimte, meer belzones en meer koffiehoekjes.

Uitbreiding events

Daarnaast willen we inzetten op congresruimte. In de nieuwbouw zullen flexibele, karaktervolle break-out rooms geïntegreerd worden zodat er volwaardige congressen kunnen plaatsvinden met lezingen en recepties, workshops, brainstormsessies, …

Een nieuwe residentie

Op de bovenste verdiepingen van de nieuwbouw komt wat we voorlopig het ‘Hoorn-huis’ noemen, een residentie voor creatieve ondernemers die in Leuven en/of in De Hoorn moeten verblijven voor een (semi)korte periode. Deze gasten zullen deel uitmaken van onze hechte Hoorn-community en kunnen gebruikmaken van de gedeelde werkruimtes en onze diensten.

Het hele bouwtraject zal ongeveer twee jaar in beslag nemen. Afspraak dus begin 2020 met toeters, slingers en champagne voor de feestelijke opening.

Foto’s