Workspace

In De Hoorn kun je werken en collega’s ontmoeten uit andere creatieve sectoren. Als je bij ons een kantoorruimte huurt, maak je deel uit van een hechte community van creatievelingen die elkaar inspireren. Kortom, een dynamische en vruchtbare biotoop waar het ook nog gezellig is.

Events

Wil je weleens vergaderen in een andere omgeving, met pakweg een adembenemend uitzicht over Leuven? Of wat dacht je van een trouwfeest op de plek waar jarenlang Stella Artois werd gebrouwen? Het unieke karakter van onze verschillende eventruimtes maakt van je privé-feestje of seminarie een onvergetelijke gebeurtenis.

Grand Café

In het Grand Café is iedereen welkom om te werken, de krant lezen, maar ook lekker te aperitieven en te toogfilosoferen. Op de eerste verdieping kun je lunchen en dineren met een uniek zicht op het Sluispark en de koperen ketels van de oude Stella Artois brouwerij.

Kaarten

Menukaart
Kidskaart
Cafékaart

Cadeaubonnen

Wij hebben prachtige cadeaubonnen! Kom dat cadeautje voor je geliefde maar halen (te koop aan onze toog, bedrag naar keuze).

Openingsuren

Maandag gesloten
Dinsdag 11 – 23u
Woensdag 11 – 23u
Donderdag 11 – 23u
Vrijdag 11 – … (kan uitlopen)
Zaterdag 11 – … (kan uitlopen)
Zondag gesloten

Onze collega’s staan achter het fornuis van 12 tot 14 uur en van 18 tot 21 uur.

Contactgegevens

+32 16 79 54 75
grandcafe@dehoorn.eu

Adres

Sluisstraat 79, 3000 Leuven.

Openbaar vervoer

Het treinstation ligt op ongeveer 1,5 km van De Hoorn en op een klein kwartier wandelen. Neem je liever de bus? Lijn 601 stopt aan de Vaartkom en brengt je op amper 3 minuutjes van en naar het station.

Parkeren

  • Parking Vaartkom Engels Plein 32
  • Eerste uur gratis, speciaal avondtarief tussen 19 en 07u (= €3)
  • Wandelafstand 1 minuut

Reserveren

Wens je te reserveren voor een grotere groep (tot max. 120 p.)? Contacteer ons dan via mail: grandcafe@dehoorn.eu