Werken, eten of feesten in een schitterend historisch kader.

Een broedplaats voor creativiteit in Leuven. Een droomlocatie voor feesten of bedrijfsevents. Een kunstzinnig plekje om lekker te lunchen of een frisse pint te drinken. De oude Stella Artois brouwerij blinkt uit in haar veelzijdigheid en combineert moeiteloos een jarenlange geschiedenis met de frisheid van jonge, creatieve geesten.

Events

Op zoek naar een unieke plek voor een bedrijfsfeest of seminarie? Een vergadering met uitzicht over Leuven? Of beter nog: je trouwfeest met Stella Artois als stille getuige? Het unieke karakter van onze verschillende eventruimtes geeft je evenement nét dat tikkeltje meer.

Events

Grand Café

Het Grand Café is een stedelijke ontmoetingsplaats in een uniek kader. Genieten van een frisse Stella, lunch, of diner? Daarvoor ben je bij ons op de perfecte plek!

Beneden in het café geniet je heel de dag door van een lekker drankje, een kleine snack of een plankje. Tijdens de middag serveren we er ook iets tegen de kleine honger, zoals een hartige boterham of een dampende tas soep. Je kan er werken, de krant lezen, maar ook lekker aperitieven en toogfilosoferen.

Grote honger? Op de eerste verdieping kan je heerlijk lunchen en dineren met een uniek zicht op het Sluispark en de oude ketels van de Brouwzaal. Tijdens de zomermaanden is ook ons terras open om te eten.

Als kers op de taart werken we met zoveel mogelijk Sociaal Talent, wat ons net dat tikkeltje anders maakt.

Grand Café
Reservaties

Creative Minds

Creative Minds geeft creatieve bedrijven een frisse en vruchtbare biotoop, veel meer dan een traditioneel bedrijvencentrum dat kan. Momenteel wordt deze kantoorruimte ingenomen door Boondoggle en BUUR. Daarnaast omvat Creative Minds ook een Incubator voor gaming & digital entertainment waarbij start-ups en meer gevestigde waarden mekaar in de breedte en diepte kunnen versterken.

Creative Minds