Werken, eten of feesten in een schitterend historisch kader.

Een broedplaats voor creativiteit in Leuven. Een droomlocatie voor feesten of bedrijfsevents. Een kunstzinnig plekje om lekker te lunchen of een frisse pint te drinken. De oude Stella Artois brouwerij blinkt uit in haar veelzijdigheid en combineert moeiteloos een jarenlange geschiedenis met de frisheid van jonge, creatieve geesten.

Events

Op zoek naar een unieke plek voor een bedrijfsfeest of seminarie? Een vergadering met uitzicht over Leuven? Of beter nog: je trouwfeest met Stella Artois als stille getuige? Het unieke karakter van onze verschillende eventruimtes geeft je evenement nét dat tikkeltje meer.

Events

Grand Café

Het Grand Café is een stedelijke ontmoetingsplaats waar je heel de dag door kan komen genieten in een inspirerend kader met een rijke geschiedenis.

Beneden in de bar of op het terras kan je werken, de krant lezen, maar ook lekker aperitieven en toogfilosoferen. Je geniet er heel de dag door van een lekker drankje of iets tegen de kleine honger zoals een croque, een tas soep of een aperitief-plankje.

Grote honger na dat lekker aperitief? Op de eerste verdieping kan je heerlijk lunchen en dineren met een uniek zicht op het Sluispark en de koperen ketels van de oude Brouwzaal van Stella Artois.

Tijdens de mooie zomerdagen serveren we de lunch op ons zonneterras!

Grand Café
Reservaties

Creative Minds

Creative Minds geeft creatieve bedrijven een frisse en vruchtbare biotoop, veel meer dan een traditioneel bedrijvencentrum dat kan. Momenteel wordt deze kantoorruimte ingenomen door Boondoggle en BUUR. Daarnaast omvat Creative Minds ook een Incubator voor gaming & digital entertainment waarbij start-ups en meer gevestigde waarden mekaar in de breedte en diepte kunnen versterken.

Creative Minds