Grand Café De Hoorn

Het Grand Café kun je vergelijken met een publieke living voor de buurt, een woonkamer waar je de hele dag door terecht kunt om te werken of de krant te lezen, maar ook om te toogfilosoferen of inspiratie op te doen in een bijzondere omgeving.

Op de eerste verdieping vind je het restaurant met een prachtig uitzicht op het Sluispark en de koperen ketels van de oude brouwerij Stella Artois.

Bij mooi weer halen we onze terrastafels en -stoelen boven zodat je tijdens je lunch van het zonnetje kunt genieten op ons zonneterras!

 

Kaarten

Onze menukaart verandert mee met de seizoenen. Je kunt kiezen uit verschillende gerechten met 100% natuurvlees (exclusief door Natuurpunt geleverd) of heerlijke veggie-, pasta- of visgerechten.

Menukaart
Kidskaart
Cafékaart

Cadeaubonnen

Wij hebben prachtige cadeaubonnen! Kom dat cadeautje voor je geliefde maar halen (te koop aan onze toog, bedrag naar keuze).

Openingsuren

 Maandag  gesloten
 Dinsdag  11 – 23u
 Woensdag  11 – 23u
 Donderdag  11 – 23u
Vrijdag  11 –  …   (kan een beetje later worden)
 Zaterdag  11 –  …  (ook hier feestje mogelijk)
 Zondag  gesloten

Onze collega’s staan achter het fornuis van 12 tot 14 uur en van 18 tot 21 uur.

Bereikbaarheid

Op onze contactpagina vind je een kaart met onze exacte ligging en een overzicht van de parkeermogelijkheden.

Contact

Wij zijn bereikbaar van dinsdag tot zaterdag tussen 11 en 23 uur via +32 492 73 99 25 en grandcafe@dehoorn.eu

Stuur ons een mailtje

FIRST FRIDAY

Elke eerste vrijdag van de maand is het party time in de bar en op ons terras. Wil je die avond op onze eerste verdieping à la carte eten met funky dj-plaatjes op de achtergrond? Reserveer dan op tijd je tafel!

 

Reserveren

Reserveer hier een tafeltje in ons restaurant op de eerste verdieping.

Wil je reserveren voor een grotere groep (tot max. 120 p.) tijdens of buiten onze openingsuren? Bel of mail ons, wij kijken graag wat we voor je kunnen doen.