Grand Café

Grand Café De Hoorn is een stedelijke ontmoetingsplaats voor een culinaire ervaring. Op deze uitgelezen plek serveren wij van dinsdag tot zaterdag een gevarieerde kaart voor zowel een snelle lunch als een ongedwongen avondje uit. Natuurlijk met de gepaste Stella Artois.

Op vrijdag- en zaterdagavond gaat onze chef-kok helemaal op zijn culinaire pedalen staan en kan u in ons Restaurant op de 1e verdieping terecht voor een verfijnd diner van 3-4-5 gangen. Reserveren hiervoor is aan te raden.

Grotere groepen (tot 120 pax) kunnen ook steeds bij ons terecht voor een verfijnde lunch of diner.

Als kers op de taart werken we met zoveel mogelijk Sociaal Talent, wat ons net dat tikkeltje anders maakt.

Kaart

Van dinsdag tot zaterdag serveren we een gevarieerde kaart voor zowel een snelle lunch als een ongedwongen avondje uit. Natuurlijk met de gepaste Stella Artois.

Op vrijdag- en zaterdagavond kan u in ons Restaurant op de eerste verdieping terecht voor een verfijnd diner van 3-4-5 gangen.

Kaart Grand Café
Kaart Grand Café – Restaurant

Praktisch

Openingsuren

Van dinsdag tot vrijdag (11u – 23u) & zaterdag (17u – 23u)
Gesloten op zondag en maandag.

Het restaurant op de 1e verdieping is geopend op vrijdag en zaterdag vanaf 18u.

Contactgegevens

gsm: 0492/ 739 925

email: grandcafe@dehoorn.eu

Wegbeschrijving/parking

Zie Contact

Reservaties

Hier kan u reserveren voor ons Grand Café. Voor het Restaurant op vrijdag- of zaterdagavond selecteert u Restaurant De Hoorn.

Wenst u te reserveren voor een grotere groep (buiten onze openingsuren)? Aarzel niet te informeren naar de mogelijkheden via grandcafe@dehoorn.eu