Grand Café

Het Grand Café is een stedelijke ontmoetingsplaats in een uniek kader. Genieten van een frisse Stella, lunch, of diner? Daarvoor ben je bij ons op de perfecte plek!

Beneden in het café geniet je heel de dag door van een lekker drankje, een kleine snack of een plankje. Tijdens de middag serveren we er ook iets tegen de kleine honger, zoals een hartige boterham of een dampende tas soep. Je kan er werken, de krant lezen, maar ook lekker aperitieven en toogfilosoferen.

Grote honger? Op de eerste verdieping kan je heerlijk lunchen en dineren met een uniek zicht op het Sluispark en de oude ketels van de Brouwzaal. Tijdens de zomermaanden is ook ons terras open om te eten.

Als kers op de taart werken we met zoveel mogelijk Sociaal Talent, wat ons net dat tikkeltje anders maakt.

Kaart

Onze seizoensgebonden menukaart verandert om de twee maanden. Tijdens de lunch en het diner kan je kiezen uit verschillende gerechten met 100% natuurvlees (dit vlees wordt exclusief door Natuurpunt aan het Grand Café geleverd!). Daarnaast serveren we ook heerlijke veggie-, pasta- of visgerechten. Onze chef laat zich ook inspireren door de roots van de brouwerij en verwerkt graag bier in een aantal gerechten.

Dit alles met de gepaste Stella Artois natuurlijk!

Onze restaurantkaart
Onze cafékaart

Praktisch

Openingsuren

Dinsdag – vrijdag (van 11u tot 23u) & Zaterdag (van 17u tot 23u)

Bestellingen restaurant

Lunch: 12:00 tot 14:00 (behalve op zaterdag)
Diner: 18:00 tot 21:00

Gesloten

Zaterdagmiddag, zondag en maandag.

Contactgegevens

gsm: 0492/ 739 925
email: grandcafe@dehoorn.eu

Wegbeschrijving/parking

Zie Contact

Reservaties

Reserveer hier een tafeltje in het restaurant van het Grand Café op de eerste verdieping.

Wens je te reserveren voor een grotere groep (tot max. 120 p.) tijdens of buiten onze openingsuren? Aarzel niet te informeren naar de mogelijkheden via grandcafe@dehoorn.eu