Grand Café

Het Grand Café is een stedelijke ontmoetingsplaats waar je heel de dag door kan komen genieten in een inspirerend kader met een rijke geschiedenis.

Beneden in de bar of op het terras kan je werken, de krant lezen, maar ook lekker aperitieven en toogfilosoferen. Je geniet er heel de dag door van een lekker drankje of iets tegen de kleine honger zoals een croque, een tas soep of een aperitief-plankje.

Grote honger na dat lekker aperitief? Op de eerste verdieping kan je heerlijk lunchen en dineren met een uniek zicht op het Sluispark en de koperen ketels van de oude Brouwzaal van Stella Artois.

Tijdens de mooie zomerdagen serveren we de lunch op ons zonneterras!

Kaart

Onze seizoensgebonden menukaart verandert regelmatig. Je kan kiezen uit verschillende gerechten met 100% natuur.vlees (exclusief door Natuurpunt geleverd!). Daarnaast serveren we ook heerlijke veggie-, pasta- of visgerechten. Onze chef laat zich inspireren door de roots van de brouwerij en verwerkt graag bier in zijn gerechten.

Onze restaurantkaart
Onze kaart voor de kids
Onze cafékaart

FIRST FRIDAY

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren we een FIRST FRIDAY in de bar en op ons terras. Dan vieren we samen het begin van de maand en het weekend. Wil je die avond op ons 1ste verdiep à la carte eten met funky dj-plaatjes op de achtergrond? Dan reserveer je best op tijd je tafel!

Praktisch

Openingsuren

Dinsdag tot zaterdag: 11u – 23u
Gesloten op zondag en maandag

Openingsuren keuken

Lunch: 12u tot 14u
Diner: 18u tot 21u

Contactgegevens

0492/ 739 925
grandcafe@dehoorn.eu

Wegbeschrijving/parking

Zie Contact

Reservaties

Reserveer hier een tafeltje in het restaurant van het Grand Café op de eerste verdieping.

Wens je te reserveren voor een grotere groep (tot max. 120 p.) tijdens of buiten onze openingsuren? Aarzel niet te informeren naar de mogelijkheden via grandcafe@dehoorn.eu